Jesen u svetu
PULS GRADA · destinacija

Jesen ima mnoštvo asocijacija, a na vama je da kažete koja je vaša… Neko obožava zvuk pečenja kestenja, neko tup udarac kišnih kapi o staklo, a neko šuštanje lišća pod nogama. Vizuelni i zvučni utisci jeseni ništa su manje privlačni od prolećnih ili letnjih, na protiv, ako živite u pravom okruženju šanse da vidite sve čarolije jeseni više su nego moguće, a one vas neće ostaviti ravnodušnim.

Vi ćete sandale u plakar, a gumene ili obične čizme spremne su za novu sezonu, a slično stvari stoje i kada je u pitanju jesen. I ona vam se voli nagizdati, kao kakva mondenska dama, gotovo svim nijansama iz crvene i žute palete boja, a u određenim krajevima sveta njene lepote tolike su da ljudi svake godine planiraju posete ovim mestima samo da bi videli najlepše slike jesenje čarolije.

Za one koji se ne plaše nekoliko kapi kiše, šetnja šumom, karakteristični mirisi skvašene zemlje ili suvog lišća, a u planinskim krajevima i rana jutarnja magla, samo su delić atmosfere koja vas očekuje ako posetite neka od ovih mesta. Kako reči ostaju neme pred slikama prirodnih lepota, pogledajte našu galeriju i uverite se kako jesen zaista jeste najekspresivnije godišnje doba.

Dolina Loare (Francuska)Otvori galeriju
Skulpture od cveća u Holandiji Najveća parada cveća na svetu inspirisana Van Gogom cover 3 Prelepi podovi Pariza – nov način da iskusite grad svetlosti Ishtar X Tussilago: „Ishtar X Tussilago“ – ostvarenje snova na točkovima kroz Norvešku Usamljeni svetionici Najusamljeniji svetionici na svetu · ·