Nega lica u jesen
PULS GRADA · lepota

Svako godišnje doba zahteva posebnu negu kože lica i tela. Preparate koje koristite prilagodite vremenskim uslovima. Leto je svakako ostavilo traga na licu u vidu flekica koje želite da koliko toliko izbledite.

Ako ste rešile da svoju kožu obradujete nekim zaista finim i blagotvornim preparatima koji će imati pozitivne preparate na vašu kožu, pogledajte u nastavku ovog teksta šta je ono što vam toplo preporučujemo u hladnijim danima koji tek dolaze:

Piling na bazi voćnih kiselina je upravo ono što će vam oplemeneti i veoma brzo regenerisati kožu lica.

Ukradite malo vremena za sebe  i dok ušuškani, gledate neku lepu emisiju, nanesite na lice masku nprbogatu hranljivim sastojcima od ulja semena maline preko vitamina E do omega 6 masnih kiselina, od koje će vam lice momentalno zablistati.

Lagane kreme koje ste koristile tokom vrelih dana zamenite bogatijim kremama koje će ujedno i hraniti i hidrirati kožu. Izaberite onu koja odgovara tipu kože koju imate, normalnu, suvu ili mešovitu.

I četvrtu stvar koju treba dodati, ako do sada već niste, je antirid. Antirid je neizostavan i zimi i leti. Njega nikako ne preskačite! To je rutina kojom postižete da vaša koža tj. njen osetljivi predeo oko očiju uvek bude mek, elastičan i zategnut. Ujutru i uveče na očišćeno područje oko očiju i usana antirid samo blago natapkajte u količini veličine graška.

hsGLGL-975x500_cover 4 šminkerska trika koja vas čine mlađima Koozmetik sept W CMYK-1cover KOOZMETIK Melem za pete W: Po staroj recepturi Ahilove majke coverkosa Ove zvezde su dokaz da nećete pogrešiti ako se odlučite za šiške Podmlađivanje šaka Kako da vam šake izgledaju mlađe · · ·