underwatersupersuite-hero-main_cover
PULS GRADA · destinacija

Koncept podvodnih apartmana je već neko vreme popularan u svetu. Naravno, za ovo jedinstveno iskustvo ćete morati da izdvojite pozamašnu svotu novca. Velika većina nas verovatno nikada neće imati priliku da ih poseti, ali to nas ne sprečava da se divimo njihovom genijalnom dizajnu i uživamo u njihovim fotografijama. Saznajte u našem tekstu kojih 5 podvodnih hotela su trenutno najveći hit među turistima sa „dubljim“ džepom.

1. Atlantis the Palm u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati

Podvodni apartmani ovog luksuznog hotela će vas ostaviti bez teksta. Ogromni prozori od poda do plafona pružaju neverovatan pogled na floru i faunu Persijskog zaliva. Najbolje od svega, u njemu ćete moći da uživate direktno iz svog kreveta.

2. Resorts World Sentosa u Singapuru

Noćenje u apartmanima ovog hotela košta 1.200 dolara. Zanimljivo je da su napravljeni na dva nivoa, tako da su dnevna soba, trpezarija i kuhinja iznad nivoa mora, dok su spavaće sobe ispod.

3. Lovers Deep Submarine na Karibima

Od 2014. godine agencija za izdavanje vila Oliver’s Travels nudi zaljubljenim parovima mogućnost iznajmljivanja soba u ovoj luksuznoj podmornici. Za neverovatnih 215.000 dolara po noćenje, moći ćete da sa svojim partnerom uživate u podvodnim lepotama Karipskog mora, ali i vrhunskim obrocima koji uključuju kavijar i ostrige, kao i ostale namirnice koje se smatraju afrodizijacima.

4. Manta Resort na Zanzibaru

Plutajući apartmani Manta Resorta pružaju neverovatan pogled na Indijski okean i obalu Afrike. Delimično su pod vodom, a delimično iznad površine mora. Za ovo nezaboravno iskustvo ćete morati da izdvojite najmanje 1.500 dolara po noćenju.

5. Hilton’s Conrad Rangali Island Resort na Maldivima

Ovo mesto postoji već pet godina i vodi se kao prvi restoran pod vodom na svetu. U međuvremenu je svojim mušterijama obezbedio mogućnost i da noće na istoj lokaciji određenih dana u godini. Obratite pažnju da prostorija sa gotovo svih strana pruža pogled na more.

Krapina Krapina je oaza za ljubitelje prirode Top 5 crnogorskih plaža Top 5 plaža za savršen odmor u Crnoj Gori Selo Krstac Selo Krstac: Ponos budvanskog kraja avatar Pandora: Tematski park po ugledu na film „Avatar“ · · · ·