hbz-movies-women-index-1496238661
KULTURA · film/TV

Od uživanja u oralnom seksu i dominaciji, pa do gubljenja nevinosti i osećaja nesigurnosti i stida tokom seksualnog odnosa, sigurni smo da ćete u ovih 7 filmskih scena vođenja ljubavi pronaći i nešto što ste same iskusile…

1. Cruel Intentions (1999)

U filmu Cruel Intentions čedna devojka Annette odlučuje da izgubi nevinost sa lošim momkom mekog srca Sebastianom. Scena vođenja ljubavi između njih dvoje na dirljiv način prikazuje ovaj specijalan trenutak u životu svake žene.

2. American Pie (1999)

Pružanje orgazma vašoj dragoj ne bi trebalo da bude stvar izbora, ali nažalost i dalje veliki broj muškaraca ne ume ili ne želi da zadovolji svoje partnerke i dovede ih do vrhunca. Ova filmska scena oralnog seksa je, stoga, prijatno iznenađenje koje će možda pružiti putokaz momcima šta treba da rade da bi devojke učinili srećnim.

3. Love & Basketball (2000)

Strah i žudnja prvog seksualnog odnosa su veoma realistično prikazani u ovoj sceni romantičnog filma Love & Basketball.

4. Secretary (2002)

Žene koje vole izrazito dominantne muškarce će uživati u ovom filmu sa Maggie Gyllenhaal i Jamesom Spaderom u ulogama sekretarice i njenog šefa.

5. The Notebook (2004)

Pamtimo ovu scenu seksa jer verno prikazuje kako izgleda kada smo nervozni pri vođenju ljubavi. Tu je, naravno, i goli Ryan Gosling.

6. Blue Is the Warmest Color (2013)

Blue Is the Warmest Color je francuski film o odrastanju i romansi između dve devojke. Intimne scene u njemu otkrivaju kako izgleda kada dve osobe koje se vole i poštuju istražuju svoja tela i seksualnost.

7. Basic Instinct (1992)

Basic Instinct pamtimo po sceni ispitivanja u policijskoj stanici, u kojoj je Sharon Stone jednim prekrštanjem nogu omađijala celu stanicu, ali film ima i nekoliko vrelih scena seksa koje prikazuju životinjsku stranu žena u krevetu.

FI0gt518pwiz25_3_a_cover 5 jezivih filmova inspirisanih stvarnim ubicama Rough_2_cover Skarlet Johanson u komediji „Ludilo devojačke večeri“ Detalj sa postera za seriju "Star Trek Discovery" (foto izvor denofgeek) Fantastika i triler: 5 novih serija koje nestrpljivo očekujemo movies-lead_cover Najbolji filmovi u 2017. do sada · ·