24069321190_766aca1eda_k_cover1
PULS GRADA · moda

Klasika nikada ne izlazi iz mode. U slučaju satova, ta fraza se čini još istinitijom. Dovoljno je da napravite dobar izbor samo jednom i kupite neki od ovih klasičnih modela, koje ćete moći da nosite skoro uvek i skoro svuda, dokle god budu funkcionisali.

Najbolja stvar u vezi sa klasičnim satovima jeste činjenica da ih možete nabaviti po relativno povoljnim cenama, a ako ste spremni da izdvojite više novca biće vam dostupni i luksuzni modeli. Pogledajte našu listu i na njoj 7 muških satova koji će uvek biti u trendu (od najjeftinijeg do najskupljeg):

1. Timex Easy Reader

Kompanija Timex se specijalizovala za proizvodnju klasičnih satova jednostavnog dizajna i funkcionalnosti. Easy Reader će izgledati prikladno na vama u gotovo svakoj prilici.

Cena: $28

2. Seiko 5

Ako izdvojite duplo više novca nego za Timex Easy Reader, postaćete vlasnik nekog od sportskih modela iz Seiko 5 serije satova, poznatih po svojoj pouzdanosti.

Cena: $55

3. Orient Bambino

Ljudi koji mnogo vode računa o svom spoljašnjem izgledu i modnom stilu trebalo bi da obrate pažnju na Orient Bambino sat. Njegova elegancija je idealna za poslovne sastanke kao i večernje izlaske. Naravno i cena je nešto „elegantnija“.

Cena: $127

4. Kent Wang Bauhaus

Kao i Bauhaus arhitektura po kojoj je dobio ime, i ovaj sat se oslanja na izrazito minimalistički stil. Za mehaniku je iskorišćena tehnologija japanske kompanije Citizen Miyota.

Cena: $395

5. Longines Elegant

Ako vam je lepota na prvom mestu prilikom izbora odgovarajućeg sata, nećete se pokajati ako pazarite neki od primeraka iz Longines Elegant kolekcije. Naravno pripremite se i da platite malo više.

Cena: $1.300

6. Tag Heuer Carrera

Tag Heuer Carrera švajcarski satovi su inspirisani automobilskim trkama. Njihova minimalna cena je $2.600, ali se mogu pronaći i skuplji modeli boljih karakteristika.

Cena: $2.600

7. Rolex Submariner

Lista satova, naravno, nije mogla da prođe bez Rolexa. Submariner je verovatno najprepoznatljiviji model poznatog luksuznog brenda, a ako je verovati proizvođaču, otporan je i na metke.

Cena: $7.500

covernaocare Bolji pogled na svet: 15 trendi naočara za sunce 1491923955-hbz-da-vinci-lv Louis Vuitton i Jeff Koons: Umetnička dela na tašnama Marchesa-_cover Kako je moda inspirisana arhitekturom 1488728839-landscape-1488395430-slant-template-early Kako su izgledali na svojim prvim nastupima · · · ·