covernikeair
PULS GRADA · shopping

Originalno lansiran 1986. godine, Nike Air Sock Racer model patika za maraton, bez pertli, predstavljao je pravu revoluciju tog vremena. Ovaj model omogućio je novim inovacijama koje su dolazile iz Nike brenda da unaprede kako trčanje, tako i ostale sportove.

Dizajner Bruce Kilgore zaslužan je što je Air Sock Racer model dobio smele nijanse i raznobojan dizajn, prepoznatljivu kombinaciju crne i žute boje, i koji je u paru sa smelom reklamom postao deo urbane kulture i stila života.

Danas, više od tri decenije kasnije, Nike Air Sock Racer Ultra Flyknit model donosi nove inovacije i izgled baziran na kultnom modelu. Gornji deo patika napravljen je od veoma laganih materijala koji nozi dozvoljavaju da slobodno diše i pružaju osećaj udobnosti neophodne za svakodnevne izazove, dok su boje veoma izražajne, baš kao i originalnom modelu.

Model Nike Air Sock Racer Ultra Flyknit će biti dostupan u TIKE Shopu, Kralja Petra 24.

Big Fashion Big Fashion – novi tržni centar već radi photocover876 Backstage dance store: Prodavnica baletske i plesne opreme Shopping Night Grazia Shopping Night _BRC8695_cover1 Nova Dechkotzar kolekcija: Premium edicija · · · ·