couples-retreat-1920-1000x500
U VAZDUHU · urban flash

Nekada se čini da je prava misterija kako nam se ljubavne veze završe, a da uopšte nismo svesni zbog čega konkretno. Ako ste dovoljno samosvesni, dobro ispitajte svoje postupke, možda se ispostavi da ste sami glavni krivac. Pogledajte 5 pogrešnih stvari koje svako od nas ponekad radi u vezi.

1. Zapostavljate svog partnera zbog posla

Uspeh u karijeri je bitan za svaku individuu, ali postoji tačka posle koje dolazimo do „opadajućih prinosa“. Dodatno vreme utrošeno na poslovne obaveze nauštrb vašeg partnera neće vam obezbediti sreću u ljubavi, a emotivne turbulencije se sigurno neće dobro odraziti na vaše performanse u kancelariji. Uostalom poslovni uspeh ne znači mnogo ako nemate s kim da ga podelite.

2. Intimniji ste sa svojim telefonom nego sa partnerom

Ako nam već prva stavka liste pokazuje da je teško napraviti dobar balans između slobodnog vremena (koga i nemamo mnogo) i posla, zašto bi onda to vreme koristili za odgovaranje na poruke nebitnih ljudi, zaluđivanje socijalnim mrežama i čitanje površnih tekstova, pored žive osobe koja vas voli i poštuje u istoj prostoriji. Naravno, ne treba ni pominjati da telefon nema šta da traži na stolu za ručavanje.

3. Pričate loše stvari o njemu pred drugima

Svi smo bili u situaciji da gledamo parove koji se međusobno svađaju u društvu drugih ljudi. Fascinantan je i fenomen žena koje otvoreno pričaju negativne stvari protiv svojih partnera ili se previše agresivno šale na njihov račun, dok oni samo ćute i trpe. Gadno se varate ako mislite da će to proći bez posledica po vašu vezu. Javno ponižavanje bliskih osoba radi dizanja sopstvenog ega je u najmanju ruku loša taktika.

4. Uzimate ga zdravo za gotovo

Muškarci vole komplimente jednako kao i žene, ali različite vrste. Ako ženama prijaju lepe reči na račun spoljašnjeg izgleda i ličnih kvaliteta, muškarci vole kada pokazujete zahvalnost za stvari koje su uradili za vas. To mogu biti i male stvari kao što su otvaranje vrata ili vođenja u restoran i bioskop, ali i neka mnogo veća žrtvovanja. Najgore što možete da uradite je da se opustite i njegov trud tretirate kao najnormalniju stvar koju nije potrebno dodatno ohrabrivati.

5. Naglo reagujete na male probleme

Pa šta ako vam nije odgovorio na poruku u kratkom roku? Zar je to razloga da se brecate na njega kao da se radi o nekom suštinskom pitanju. Takođe, takva reakcija na sitnice će pokazati muškarcu šta može da ga očekuje u budućnosti ako ostane s vama, pa se nemojte iznenaditi ako dođe do zahlađenja u vezi ili, daleko bilo, odluči da potraži sreću u ljubavi na drugom mestu.

Monaco Royal Wedding - Jean Michel Jarre Live In Concert Pet prognoza za 21. vek prijatelji Zašto često otkazujemo druženja? bs Kako se dobija zvezda na Bulevaru slavnih? hor Najgore horoskopske kombinacije · ·