BG Buket
PULS GRADA · shopping

Sunčano je ovih dana, na ulicama nasmejani ljudi jer svima je svanulo kad je sunce granulo! Hteli vi to da priznate ili ne, ovo je idealno vreme da malo sredite svoj dom. Plakari moraju biti pospremljeni, garderoba složena a zimske stvari odložene.

Ipak, i kada sve dođe na svoje mesto, još uvek nedostaje onaj svež miris cveća i bilja koji u vaš dom unosi pravu prolećnu svežinu. Zaboravite na veštačke osveživače prostorija i omekšivače za rublje, jer mi imamo bolji predlog. Cvećara Buket nudi ideje za moderna uređenja kuća, stanova, poslovnog prostora, restorana, kafića, i dekoracije za sve svečane prilike.

Odabir cveća prati trendove u pejzažnoj arhitekturi, koja pored estetskih standarda sve više pažnje poklanja i tome kako pojedine vrste biljaka utiču na zdravlje i raspoloženje ljudi. Kupcima je uvek na raspolaganju stručni tim koji će pružiti sve konkretne savete u odabiru pravih vrsta cveća i biljaka.

Posebna pažnja u odabiru asortimana poklanja se vrstama cveća koje su nesvakidašnje za ove prostore, poput cveta banana, biljki mesožderki, mediteranskih vrsta poput mimoze, masline i mandarine. Ovde možete kupiti i bukete od poljskih biljaka – kamilice, origanuma, kukureka

Ukoliko ste raspoloženi za nešto ekskluzivno, u BG Buketu ćete naći varijetete određenih vrsti čija je svetska proizvodnja ograničena. Uz to dostupna su i ekskluzivna pakovanja za poklone. U Buket možete doći sa svojom idejom koja će biti pretočena u delo.

IMG_0023_cover Dove Lady weekend: Rezervisano samo za dame arhitekte_cover Arts & Crafts: Kreativni kutak u centru grada AlwaysBright_151 cover Clarks: Cipele za sve prilike Hot Chilli džem Hot Chili Jam: I ljuto i slatko ali prirodno · · ·