bond
KULTURA · film/TV

Rečenica koju znaju svi, čak i oni koji nikada nisu odgledali nijedan film o tajnom agentu 007 je: „My name is Bond, James Bond!“. A sigurno je i da su svi čuli ili i sami učestvovali u raspravama tipa- Ko je najbolji Batman ili ko je najbolji Jamse Bond.

Kako je ovo ono vreme u godini kada sumiramo sve, shvatili smo da će 2017. godine filmovi o Jamesu Bondu napuniti 55 godina. I verovatno nećemo dobiti odgovor na pitanje ko je najbolji Bond, i da li je to Sean Connery, Roger Moore ili Pierce Brosnan, ali postoje pitanja kojima se treba baviti, a da se ne dobije odgovor na njih, i možda je ovo jedno takvo!

A postoji nešto bez čega agent 007 ne može, ko god da ga glumi. To su njegove žene. I u svakom filmu je bila ta jedna posebna žena, pa kao što je glumac poznat po ulozi Jamesa Bonda, tako je i glumica poznata po ulozi Bond devojke. Čak se i na domaćem terenu vodi polemika na dato pitanje, ali odabir takve devojke nikada nije jednostavan. I uvek glumica mora da bude lepotica. Tajni agent 007 je okružen samo najlepšim ženama. Proverite u galeriji koje glumice su bile Bond devojke, možda nađete onu koja vam se najviše dopada i za koju verujete da nikada neće biti prevaziđena!

1962 — Ursula Andress kao Honey RyderOtvori galeriju
putniciSBgr3 cover Bioskopska zima Božićni filmovi Top 5: Najdepresivniji božićni filmovi filmovi Filmovi koje treba gledati tokom praznika santa_maria3 cover Premijera domaćeg filma „Santa Maria della Salute“ u Sava Centru · · · ·