Velika-Letnja-Akcija-JUN_cover
KULTURA · muzika

Mascom nas je ponovo obradovao novim zanimljivim muzičkim izdanjima u svojoj prodavnici u Čumićevom sokačetu. Ako volite domaću muziku, radovaćete se albumima Đorđa Miljenovića, Discipline Kičme i Bojane Vunturišević, dok će novo izdanje francuskog benda Phoenix biti savršena muzička pratnja vašeg odmaranja na moru. Mascom nije zaboravio i na malo starija remek dela, kao što su albumi „The Queen Is Dead‟ grupe The Smiths i „Hybrid Theory‟ rok benda Linkin Park, koja takođe možete nabaviti u ovoj odlično snabdevenoj radnji.

Za ljubitelje knjiga, tu su neverovatni popusti, koji se ponekad penju i do 70%. Pogledajte šta sve je sve zanimljivo iz ponude Mascom-a ovog leta.

Linkin Park – One more light i reizdanje Hybrid Theory (CD/LP)

Američka muzička senzacija i najveći bend na Facebooku (62 miliona pratilaca) koji je kreirao sopstveni žanr sačinjen od mešavine rock/metal/hip-hop, izgubio je svog frontmena. Nakon samo par meseci od izlaska njihovog sedmog studijskog albuma One More Light, Chester Bennington tragično je sebi oduzeo život u 41 godini.

Linkin Park predvođen Benningtonom, trebalo je da nastavi letnju promotivnu turneju poslednjeg albuma. Bend je privukao pažnju publike 2000. godine izlaskom prvog albuma Hybrid Theory koji je prodat u milionima primeraka. Albumi One more light i reizdanje Hybrid Theory dostupni su na CD i LP.

Album koji je obeležio generacije: The Queen is Dead grupe The Smiths!

Najpoznatiji indi-pop sastav The Smiths, u saradnji sa Warner Bros Records, 20. oktobra objavljuje reizdanje i eksluzivne CD/LP/DVD boxsetove The Queen is Dead. Ovo remek-delo alternativne rok scene prvobitno je objavljeno 1986. godine. U Srbiji se ova nova izdanja The Smiths mogu kupiti u pretprodaji – rezervišite i ostvarite popust od 20%.

Novi Phoenix je tu – Ti Amo (CD/LP)

Francuski bend Phoenix ima novi album! Ti Amo je šesto studijsko izdanje za Phoenix i pravi je letnji album inspirisan Italijom i italijanskom disko muzikom, rimskim letnjim noćima, plažama i sladoledom od pistaća – ljubavlju, željom, požudom i nevinošću.

„Najveći i najbolji francuski rok bend svih vremena je dokazao da je još uvek moguće biti POP sa uzdržanim komponovanjem i sofisticiranošću retro-roka.“ -Rolling Stone

Toplo leto u Mascom Records

Osvežite vašu muzičku kolekciju ovog leta našim raznovrsnim izdanjima!

Sve ljubitelje vinila će obradovati vest da je Disciplin A Kitschme izdala poslednji album Opet. na vinilu! Stigla su i dva nova albuma Đorđa Miljenovića (Sky Wikluh) Amovi i Sam pao sam se ubio koji predstavljaju jednu od najintimnijh muzičkih priča. Letnje osveženje dolazi i od Tamare Ristić Kezz koja nastavlja da promoviše svoj album prvenac Kezz na brojnim festivalima.

Ljubitelje rockabilly zvuka će sigurno obradovati album Tik-Tak sastava PSI. Dobar vajb će vam preneti i Bojana Vunturišević i njen album Daljine a ukoliko ste ska-punk ljubitelj, tu je niški Kontras i njihov album Smrt svetu. Podsećamo vas i na dva izdanja iz prošle godine, beogradski bend Auf Wiedersehen i talentovanu Sanu Garić i njen album Svet za nas.

Istorijski i savremeni romani, knjige za decu, krimi priče, poezija, kulinarska i još mnoga druga izdanja su na akciji u Mascom Store-u!

Izaberite svoje omiljene naslove među velikim brojem knjiga na akciji! Popusti i do 70%! Uz besplatnu dostavu, poručite na: www.mascom.rs

Slow Dancer In a Mood album City letnja preporuka #40: Album „In a Mood“ kantautora Slow Dancer Wurst Platz City letnja preporuka #37: Letnji muzički program Wurst Platz Bara landscape-1495633648-songs-of-the-summer-2017 6 letnjih hitova 2017. u kojima najviše uživamo DSC_0067_cover Tango Jazz Quartet u Gvarnerijusu · · ·