PLANET Gym and Fitness
PULS GRADA · sport&rekreacija

PLANET Gym & Fitness je moderno opremljen fitness centar, prilagođen najraznovrsnijim treninzima i najrazličitijim fitnes potrebama vežbača, kao i individualnoj kondiciji svakog člana, oba pola.

Uskoro vas na ovom mestu očekuje još 300 m2 dodatnog vežbačkog prostora sa spa delom od dodatnih 300 m2, dostupnim na vaš zahtev. Uz to, Fitness centar je obezbeđen video nadzorom, sa preko 100 parking mesta.

Reč je o teretani sa ponudom koja u dobroj meri odgovara potrebama zauzetog, poslovnog sveta, ali i onima koji su još uvek studenti ili uživaju u blagodetima penzionerskih dana. Budući da ovaj prostor raspolaže pozamašnom kvadraturom i velikim brojem sprava za vežbanje, kao i posebnim salama specijano namenjenim za grupne treninge (poput joge, pilatesa, core treninga i crossfit-a), na vama je samo da posetite FB stranicu i sa ljubaznim osobljem se konsultujete oko svih eventualnih nedoumica, ili rasporeda i programa vežbanja. Sve sale su idealno klimatizovane uz poseban ventilacioni sistem, po najvećim svetskim standardima.

Kako izgleda najveći fitnes centar u Srbiji?Otvori galeriju

Fitness objekat je opremljen spravama najprestižnijih proizvođača u ovoj oblasti, italijanske Techno GYM selection linije i američke kompanije Hammer strenght. Na raspolaganju vam je preko 17 kardio sprava s ekranima osetljivim na dodir. Tokom cele sezone organizujemo specijalna dešavanja, razne seminare i takmičenja. Ljubazno osoblje će vas dočekati, a treneri će uvek biti na raspolaganju za sva vaša pitanja ili nedoumice oko treninga.

Vaš Planet Gym & Fitness je spreman za novu sezonu vežbanja, a vi?!

71878-lusqghmneu-1508829215_cover Ovo je najsrećniji penal koji ste ikada videli Reebok X-Challenge  & Glow joga Glow joga: Na Reebok X-Challenge treningu vežbanje u tami Paspalj i Converse Converse: Nova NBA kolekcija i legendarni Žarko Paspalj Go Active Go Active: Nova sportska prodavnica u Tržnom centru Rajićeva · · ·