Don-o-mite
KULTURA · film/TV

Povodom sedme i finalne sezone kultne advertajzing serije koja je počela 13. aprila, njujorška agencija Leroy & Clarkson izbacila je ovu urnebesnu parodiju koja zamišlja „Mad Men“ kao američki „blaxploitation“ film iz sedamdesetih.

Blaxploitation predstavlja etnički podžanr koji se pojavio u Americi tokom sedamdesetih godina, a ovakvi filmovi originalno su pravljeni za tadašnju urbanu tamnoputu publiku. Don-O-Mite jeste savremeni duhovit osvrt na pomenuti filmski žanr, a u skladu sa stilom filma njegov glavni junak opisan je kao „6-foot 2-inches of Black TNT exploding all over Madison Avenue“. Priča prati junaka koji, da se ne bi vratio nazad u zatvor, dobija zadatak da vodi veliku marketinšku agenciju. Harizmatična afro-američka podela sastoji se od junakinja Black Peggy Olsen i Joan ‘Sugar Hills’ Holloway, a tu su i Pete ‘Soup Man’ Campbell i Slim Sterling. Funky muzička podloga i veoma zabavna postavka ovog filma zajedno čine netipični omaž seriji Mad Men, a ispod možete pogledati plakat i trejer za ovo zabavno ostvarenje.

Drugačija U bioskopima: „Drugačija“ Virtuelna svest U bioskopima: „Virtuelna svest“ Mali Budo Pogledajte novi trejler za komediju „Mali Budo“ Gone Girl Ekskluzivni trejler za novi film Davida Finchera „Gone Girl“ · · ·