Dva Štapića
PULS GRADA · gastro

Najmoderniji i najdinamičniji, najsimpatičniji i najvedriji lanac kineskih restorana na ovim prostorima u prolećno-letnjoj sezoni ima niz noviteta koji itekako zavređuju posetu ili naručivanje.

U Beogradu se nalaze na čak četiri atraktivne pozicije (u centru su u Kneza Miloša nadomak Skupštine, Bulevara i ulice Kralja Milana, na Novom Beogradu na početku Bulevara Zorana Đinđića i u šoping centru Ušće, u Trgovačkoj ulici u Žarkovu) u Novom Sadu su na dve prestižne lokacije (Vase Stajića i Fruškogorska), te po jedna u Zrenjaninu i Vršcu, što je više nego ubedljiv dokaz kako su i koliko njihovi specijaliteti kineske kuhinje i prepoznati i omiljeni.

Osveženje za leto stiže kroz hladne efektno upakovane limunade, prirodni sok od maline ili ledeni čaj od jasmina, a prolećni meni donosi nekoliko zaista interesantnih favorita. Teletina u sosu od pomorandže spaja light letnje ukuse u neobičnoj kombinaciji sa pomorandžom kao i piletina u limun sosu, hrskavi karfiol je sjajno otkriće u sjajnom ukrštanju kiselkastih, pikantnih i slanih aroma, a moćna specijalno pripremljena svinjska rebarca u pomalo neočekivanoj pratnji u vidu krompira pokazala su se kao odličan i ubedljiv spoj i ukusa i tekstura.

Ukoliko ste za neki manji obrok, a pogotovo ukoliko želite da klincima otkrijete magičan svet kineske kuhinje, obratite pažnju na Fun Food oznake na vitrini. U pitanju su jela koja možete dobiti po jedinstvenoj ceni od 250 dinara, a čini ih 150 grama jela i 100 grama priloga (pirinač, nudle) dok su za najmlađe spremni kreativni šareni štapići pomoću kojih će lako ovladati ovom tehnikom konzumacije, kao i posebno maštovito dizajnirane kutije.

Efektno dizajniran jelovnik daje vam priliku za izbor omiljenog jela za svako doba dana, u ponudi je nekoliko vrsta mesa i ribe koji uz vegetarijanske opcije, obaveznu kiselo ljutu supu, rolnice i salate čine zaista bogatu ponudu. Za kraj i fino zaslađivanje ne propustite nove u ponudi, neobično ukusne rolnice sa kruškom i to u verziji sa interesantnim karamel prelivom, tu je i verzija sa višnjama, kao i sa medom i orasima, te obavezan pohovani sladoled ili pohovano voće. Moderan ambijent, atraktivni obroci po specijalnim cenama, brza usluga i brza dostava samo su još neki od razloga zašto da Dva štapića budu prvi i pravi izbor kada pomislite na kinesku kuhinju.

CD-protein-B2 poster-1_cover Coffee Dream: Novi moćni napitak Srpska kuća piva Srpska kuća piva pagecover Zdravi deserti nikada nisu izgledali ukusnije pagecover 6 letnjih salata za vrele junske dane · · ·