Eucerin Sun
U VAZDUHU · nagradne igre

Dani provedeni napolju, na plaži, u šetnji ili sportskim aktivnostima, dragoceni su za fizičko i psihičko zdravlje. Za decu, to je vreme kada stvaraju bazu sigurnosti i samopouzdanja, a za odrasle period u kom se oslobađaju stresa i obnavljaju snagu neophodnu za sve životne izazove.

Uslov da to vreme ostane bezbrižno jeste da se tokom boravka na suncu pridržavamo pravila odgovornog ponašanja na suncu koja podrazumevaju izbegavanje direktnog izlaganja suncu između 10 i 16 časova, bogato nanošenje preparata za zaštitu od sunca pola sata pre izlaganja i svaka dva sata nakon toga i nošenje odeće dugih rukava i nogavica, šešira širokog oboda i kvalitetnih sunčanih naočara.

Uz kupovinu jednog Eucerin preparata za zaštitu od sunca za odrasle kao poklon vam sleduje moderna, ženstvena ešarpa ili uniseks naočare za sunce. A uz kupovinu jednog Eucerin preparata za zaštitu od sunca za decu na poklon ćete dobiti set za tenis na plaži.

Eucerin linija za zaštitu od sunca, obuhvata kreme, fulide, gelove, losione i sprejeve za lice i telo, koji su rezultat dugogodišnjih naučnih istraživanja. Već mnogima poznati kao pouzdani i efikasni, ovi preparati posebni su i po tome što su formulisani prema potrebama kože, bilo da je u pitanju masna, suva, osetljiva, koža sklona alergijama ili koža kojoj je potrebna zaštita od fotostarenja.

Eucerin linija za zaštitu od sunca sadrži i preparate specijalno formulisane prema osobenostima i potrebama dečje kože, a pojedini preparati iz bogate ponude univerzalnih Eucerin preparata za zaštitu od sunca, formulacijom ili načinom nanošenja, više odgovaraju potrebama muške odnosno ženske kože.

Zajedničko za sve preparate iz Eucerin linije za zaštitu od sunca, jeste da pružaju veoma visoku i pouzdanu UV i biološku zaštitu od negativnih efekata sunčevog zračenja na kožu. Fotostabilni sistem filtera u ovim preparatima pouzdano štiti od opekotina, dok Likokalkon A deluje protivupalno, antioksidativno, štiti ćelije kože od oštećenja izazvanog slobodnim radikalima i stimuliše prirodne mehanizme obnove DNK ćelija kože. Ova formulacijska osnova nadograđena je u određenim Eucerin preparatima za zaštitu od sunca aktivnim sastojcima koji izlaze u susret specifičnim i individualnim potrebama kože.

Kolaž Fa nagrade Vrhunska nega kože sa neodoljivim cvetnim mirisom Alpinese Meggle namaz Meggle Alpinesse: Škola je gotova! Šta da doručkuju klinci? cover plazma Plazma za svaki put Thievery Corporation Arsenal vas vodi u BACKSTAGE sastava Thievery Corporation ·