Plaćanje_CMYK_30_0132
U VAZDUHU · promo

Sigurno vam se nebrojeno puta desilo da u žurbi izađete iz stana i zaboravite ključeve od kola ili novčanik, ali mobilni telefon nekako uvek bude uz vas. Praktično je nemoguće napraviti jedan korak, a da nam nije u ruci, tašni ili džepu. Mobilni telefon je odavno postao neizostavan u svakom modnom izrazu,  a od sada može biti vaš jedini saučesnik u avanturi zvanoj šoping.

AIK Banka je predstavila najmoderniji aksesoar za ovu sezonu – eWallet. Reč je o savremenom načinu beskontaktnog plaćanja putem mobilnog telefona, zahvaljujući kojem više nećete morati da tražite kartice i gotovinu po novčanicima i torbama. Dovoljan je samo pokret telefona i račun je plaćen.  Bilo da se opredelite za biznis, kežual, glam ili strit look, eWallet će se savršeno slagati uz sve što odaberete.

eWallet je mobilna aplikacija AIK Banke namenjena Android uređajima, pomoću koje se vrši plaćanje na POS terminalima koji prihvataju Mastercard beskontaktne kartice, kako u zemlji tako i u svetu. eWallet koristi Mastercard HCE tehnologiju koja digitalizuje podatke o kartici i pruža sigurnost pri svakom plaćanju.

Pored plaćanja na POS terminalu, podatke o kartici možete videti u eWallet aplikaciji, kako biste mogli da izvršite plaćanje i putem interneta. eWallet proizvod je jednostavan, komforan, brz, moderan, bezbedan i besplatan je u okviru Start paketa tekućeg računa AIK Banke.


Visa Infinite kartica Banca Intesa i Visa: Najprestižnija platna kartica u Srbiji computer-2048166_1920 Black Friday akcija: Dva programa po ceni jednog Slatka zabava Gorki Slatka zabava puna gorčine Nectar podelio jabuke NECTAR podelio sveže jabuke Beograđanima i Novosađanima · · ·