salon slika 2_cover
PULS GRADA · lepota

U novom atraktivnom prostoru na Vračaru možete da očekujete vrhunsku frizersku uslugu sa Keune kozmetikom za kosu. Kosa se tretira i neguje prirodnim bojama So Pure koje sadrže organovo ulje i bojama koje u sebi nemaju amonijak, parabene i sulfate.

Kvalitet proizvoda prati kvalitet usluge, zbog toga su stilisti iz Keune Studio Exclusive prošli strogu obuku od strane tima Keune international Academy. Nudimo i tretmane nege kose (Bond fusion) masažu temena glave preparatima So pure Natural Balance koji sadrže više od 30 biljnih ekstrakata i eteričnih ulja.

U Keune Studio Exlusive nalazi se prodavnica koja sadrži celokupnu ponudu Keune kozmetike za kosu. Tu će vas dočekati naše stručno osoblje i predložiti vam proizvode koji su delotvorni upravo na vašoj kosi.

Nega lica u jesen 4 stvari koje bi trebalo dodati koži u jesenjoj nezi hsGLGL-975x500_cover 4 šminkerska trika koja vas čine mlađima Koozmetik sept W CMYK-1cover KOOZMETIK Melem za pete W: Po staroj recepturi Ahilove majke coverkosa Ove zvezde su dokaz da nećete pogrešiti ako se odlučite za šiške · · · ·