DSC01276
PULS GRADA · aktuelno

Bioskopska premijera filma „Afterparti“ Luke Bursaća, jednog od filmova o kojima se najviše priča od zvaničnog završetka Festa 2017, zakazana je za 6. april u bioskopu Cineplexx u Ušću. Tim povodom u Ušće Shopping centru postavljena je izložba fotografija „Noćni život Beograda u Afterpartiju“.

Izložba predstavlja fotografije noćnog života prestonice viđenog okom filmske kamere, ovog mladog i kontroverznog reditelja, kao i glavnih likova u filmu koji predstavljaju generaciju mladih ljudi čiji se snovi, planovi i život u najvećoj meri svode na izlaske i provod.

Fotografije su i potpisali akteri filma, a izložba će biti postavljena u Ušću do 7. aprila. Film Afterparti potpisuje najmlađa autorska ekipa u poslednjih nekoliko godina, na čelu sa rediteljem Lukom Bursaćem, i kao takav najavljuje nov pristup i nove teme u domaćem filmu.

Takođe, film predstavlja i novu generaciju mladih glumaca Radeta Ćosića, Nikolu Šurbanovića, Vladimira Gvojića, Janu Milosavljević koji su na jedan specifican način predstavili noćni život u Beogradu, uz pomoć iskusnih glumaca, takođe aktera u Afterpartiju Lidije Vukićević, Dragana Jovanovića i Slobodana Beštića.

Svečana bioskopska premijera filma biće održana u četvrtak, 6. aprila u bioskopu Cineplexx u Ušću u 20 časova, nakon čega će se film naći na redovnom repertoaru bioskopa u Srbiji.

03-GHOST-PROJECT-pic Mikser Festival raspisuje konkurs – “Ghost Project 2017: Novi nomadi” Penzioneri (foto: Nataša Maksimović) Vi i ekonomija na ti: Da li ćemo penziju primati posthumno? coverchuckb Predavanje u čast Čaku Beriju Uskrs u Square Hotel Beograd Uskrs u hotelu Square Nine Beograd · · · · · ·