Ford Fiesta
PULS GRADA · auto

Na pet najvećih evropskih automobilskih tržišta, na kojima se proda više od 70 odsto putničkih vozila u Evropi, Ford je zabeležio nove rezultate, na koje su u toj kompaniji posebno ponosni. U oktobru je prodato 8,9 odsto više Ford Fiesta vozila nego prošle godine u istom periodu, stoga možemo da zaključimo da je Fiesta već pet godina pravi lider kada je reč o prodaji novih vozila.

U 2015. Ford je evropskim kupcima isporučio 314.432 Fiesti, što je više nego u 2014. Tako je ovaj model učvrstio prvu prodajnu poziciju u Evropi u kategoriji malih automobila, na kojoj je suvereno od 2012. Evropski ogranak Forda je posebno ponosan na to što je Fiesta na drugom mestu među 20 najtraženijih automobila svih kategorija i svih marki.

U redovnoj mesečnoj analizi JATO Dynamics saopšteno je da svi glavni Fiestini konkurenti (iz ponude nemačkih i francuskih brendova) u oktobru beleže osetan pad tražnje, ali ne i ovaj model. Ford Fiesta je i najtraženiji model u Fordovoj ponudi u Srbiji. U periodu od januara do oktobra ovde je prodato 538 Fiesta automobila, što je znato više nego prošle godine u istom periodu.


auto U Napulju postoji groblje automobila auto Njihovi automobili su najoriginalniji Renault avantura Iconic festival moments: Put kroz vreme sa Renault Crossoverima Renault Crossover Renault Crossover: Recept za neočekivanu festivalsku avanturu · ·