Saint Ten - prijatan žamor i fino gastro okruženje
PULS GRADA · gastro

Neodoljiva kombinacija koja vešto spaja doručak/breakfast i ručak/lunch, polako ali sigurno osvaja ove prostore, kao idealna prilika za porodično ili prijateljsko druženje uz interesantnu gastro ponudu i doživljaj za sve uzraste. Upravo na tom tragu, a pod simpatičnim sloganom „Subotnje podne kod vračarskog dase“, hotel Saint Ten je u svom restoranu svake subote servira branč od 12 do 16 časova.

Moderno okruženje, interesantno osmišljena prezentacija jela, live cooking i posebna školica kuvanja za klince, uz finu šetnju svetskim kuhinjama, vrlo su zavodljivo rešenje za dilemu gde otići ili šta kuvati subotom. Od bogate selekcije sireva i mesnih delikatesa, koju prati ništa manje zanimljiva selekcija peciva, preko finog izleta na Bliski Istok u vidu atratktivno serviranog humusa i falafela i sarmica od zelja, do rozbifa i rolnica od guščije džigerice, uvodni deo ovdašnjeg branča itekako dovodi u dilemu šta izabrati.

Saint Ten - prijatan žamor i fino gastro okruženjeOtvori galeriju

U svakom slučaju čuvajte mesta jer u glavnom delu stižu specijaliteti poput tuna steka u lanu, lososa, punjene piletine, sušija, a neposredno pred gostima pripemaju se paste, ove subote bile su špagete sa dagnjama. U slatkom delu su efektno „dekonstruisani“ tiramisu, panakota sa crvenim voćem, čokoladni mus, te povratak tradiciji kroz pite od jabuka i višanja. Više nego ljubazna ekipa iz kuhinje, prijatan žamor i fino gastro okruženje, uz posebnu zabavu za najmlađe, topla su preporuka za predstojeće hladne vikende

cover Ukusne bombone pravo iz 3D štampača cover Koje namirnice treba prati pre upotrebe, a koje ne cover Napravite legendarnu pitu sa višnjama iz serije Twin Peaks 2cover Hotel Crowne Plaza: Nedelja je dan za branč · · · · ·