Renault avantura
PULS GRADA · auto

Leto se bliži kraju. Dok se kroz kišne dane prisećate morskih doživljaja, sunca peska i muzike, pogledajte kako su naši blogeri Nađa, Ella, Jure i Ajda zaokružili svoju Iconic avanturu koja ih je ovog leta vodila od festivala do festivala, u potrazi za nezaboravnim momentima u Renault crossoverima Captur i Kadjar. Poslednja stanica: festival Defected Croatia 2016. u Tisnu.

Slovenačka blogerka i Miss Sports Slovenia 2009, Ajda Sitar, krenula je na put do Tisna i ostrva Murter sa sestrom i još tri prijateljice. Pakovanje pet devojaka za vikend road trip u jednim kolima je zahtevan poduhvat ali, kako Ajda kaže, gepek Renault Captur-a je veći nego što deluje. Usledio je provod pod sloganom „povratak u srednju školu“, sa improvizovanim karaokama i mnogo smeha, a sve je to ovekovečeno profesionalnim objektivom uz oštro oko Ajdine prijateljice Katarine, koja je bila zadužena da fotografski zabeleži ovo putovanje.

U putovanju ništa manje nisu uživale ni Nađa Jokanović i njena prijateljica Mira – uz kafu za poneti i muziku do daske. Nakon dve avanture u Renault Kadjar-u, Nađa je ovog puta isprobala Renault Captur, i pritom nije mogla a da ne primeti kako joj se ovaj novi saputnik savršeno slaže uz vatrenu boju kose.

Istražujući istoriju kraja u kome se održava festival Defected, Nađa je otkrila da obližnji primorski gradić Vodice potiče iz doba starog Rima, pa se tu mogu videti i interesantna istorijska obeležja. Do sličnog otkrića došla je i Ella Dvornik, koja je pokraj mesta Novigrad naišla na pravi pravcati dvorac!

Dok su devojke otkrivale istoriju hrvatskog primorja i prisećale se svojih školskih dana, Jure Marolt je pronašao jedan potpuno drugačiji deo istorije. Rame uz rame, Renault Kadjar iz najnovije generacije automobila, sa legendarnim Renault 4 koji smo svi toliko voleli i koji je obeležio jedno doba.

Mnogo toga se promenilo, a sada je na nama da gradimo nove uspomene i beležimo trenutke koji će ući u neku novu istoriju. Renault Crossover Iconic leto je završeno ali to ne znači da je avanturi kraj, jer svaki dan može biti avantura ako živite punim plućima!

Renault Crossover Renault Crossover: Recept za neočekivanu festivalsku avanturu Policijski automobili Kakve automobile voze policajci širom sveta Renault Koleos Novi Renault Koleos: Nova šansa za francuski grb Ova garaža u Tokiju je rudnik Lamborghinija Ova garaža u Tokiju rudnik je neverovatnih Lamborghinija · ·