tp
U VAZDUHU · urban flash

Sigurno ste čuli, pametni telefon je leglo bakterija i prljaviji je od daske za WC šolju. Stoga je ideja WC papira za pametne telefone daleko od loše. Naravno, ovaj izum dolazi iz Japana.

Neobičan prizor se video na aerodromu u Tokiju gde se u WC kabinama pored klasičnog toalet papira našao i mini toalet papir, namenjen da se obriše ekran pametnog telefona. Na prvi pogled je „toalet“ papir za telefone bizarna ideja, ali samo na prvi pogled…

Istraživanja su pokazala da pametni telefon na sebi ima više bakterija nego javni toalet. Zato je operater NTT DoCoMo 80 opremio kabine toaleta brisačima za telefone i tablete.

Dakle, i operateri brinu o zdravlju. Cilj kampanje je da podigne svest javnosti o opasnosti po zdravlje koja se krije na prljavim telefonima ili tabletima. A svi su kampanju prihvatili oduševljeni. Kampanja će na tokijskom aerdoromu trajati do marta 2017. godine.

fotke Fotografije koje morate pogledati dva puta da biste otkrili suštinu deda mraz Kako se kaže Deda Mraz širom sveta or Neobični načini na koje ljudi mogu da dožive orgazam fotke Zašto nas ove slike zbunjuju? · ·