Darkocover
PULS GRADA · gastro

U Jevremovoj 25 čekaju vas brojna gastronomska iznenađenja u neobičnom ambijentu koncept stora, što ovom restoranu, koji to zapravo nije, daje poseban šmek. Prema rečima Darka Radakovića, glavnog kuvara, ovde možete dobro jesti u bilo koje doba dana da svratite.

Za doručak je poslužen švedski sto, dnevni meni se menja svakog dana, a popodne se služi After work bife. Subotnja trpeza je rezervisana za tradicionalna jela, a nedeljom je posebno popularan branč gde gosti dođu i ostanu ceo dan, po ugledu na zapadne brančeve. Utorkom je veganski dan. Fat mama radionice organizuju se u saradnji sa glumicom Bojanom Stefanović, koja je autorka istoimenog bloga. Radionice obično budu tematske, a polaznici se odlično zabavljaju.

Od specijaliteta po kojima je Jevremova 25 poznata izdvojili su se taljata od bifteka sa tartufima i carrot cake, što je posebna preporuka šefa kuhinje.

23379961_1700844826616002_7180559674910331005_n1 Pizza Bar: Novi meni omiljenog restorana Beograđana pagecover Jaja na oko nikada nisu izgledala ovako dobro cover Lulu: Pekare svetskog šmeka u Beogradu Nocciola_Home Made Company12 Home Made: Nocciola – neodoljivi krem od lešnika i čokolade · · ·