Đurđica Gajić
KULTURA · muzika

„Otac“ i „sin“ rege muzike u Srbiji – Jovan Matić (Del Arno Band) i Kojot (Hornsman Coyot) objavili su novi singl „Još uvek ima nade“ za izdavačku kuću Mascom Records, koji ima sve tendencije da osvoji radio stanice i postane hit uz koji će se uživati ovog leta!

Skoro 20 godina nakon što je krenuo da leti svojim krilima i gradi impresivnu karijeru na dva fronta – rok i rege, Kojot se vratio svojim rege korenima i sa Jovanom iz Del Arno Banda napisao stvar koja će ući u muzičke anale. Dvojac starih drugara, zapravo otac i sin rege scene ovog regiona, potpisuju svoj zajednički manifest, odgovor na sve ružne misli i strahove koji se opet serviraju svim ljudima regiona kao jedini odgovor na nedaće koje su ih snašle.

„Nemanja, prvi put na maternjem jeziku (i nikada jasnije nego do sada) i ja zajedno svima nude na poklon ljubav, veru, razumevanje i empatiju, želju da dobro nadvlada svako zlo i da jednako ogreje srca svih sa kojima delimo nebo, sunce i zemlju koja nas nosi na ovim prostorima. Hornsman Coyote i Del Arno Band sa ponosom vam predstavljaju svoj odgovor na zlo, zajedničku pesmu Još uvek ima nade, prvi značajni autorski rege rad Coyotea na maternjem jeziku, prvi duet sa bendom preko kojeg je zakoračio u svet muzike, prvi u nizu pesama i saradnje koje će, sasvim je izvesno uslediti. Uživajte, delite, i ne gubite nadu! Jedna Ljubav za sve“, izjavio je Jovan iz Del Arno benda.

Pesmu Još uvek ima nade možete poslušati ovde.

daftpunkgetlucky_cover Letnji hitovi u kojima smo najviše uživali poslednjih 10 godina sana-garic1 Muzička recenzija: Sana Garić „Svet za nas“ (Mascom) cover kontras Kontras: Niška pank senzacija promoviše novi album robin-thicke_cover 5 muzičara koji su upropastili svoju karijeru za tren oka · · · · · ·