Superheroji i hello kitty
U VAZDUHU · urban flash

Superheroji neretko osvajaju srca obožavatelja širom sveta, iako je njihov rad obično u oblasti borbe, hladnim vatrenim ili drugim oružjem i moćima, pa se često i s razlogom možemo zapitati – šta bi bilo da su nešto sentimentalniji. Ponekad se odrasli žale kako su stripovi, animirani ili igrani filmovi prepuni nasilnih scena i kako loše utiču na decu, iako bi za ovakvu tvrdnju trebalo ipak konsultovati stručniji kadar.

Ako postoji način da naši najdraži superheroji postanu blaži, slađi i nežniji onda bi za tako nešto svakako trebalo konsultovati ružičastu miljenicu svih devojčica – Hello Kitty. U današnje vreme sve češće su takozvane „makeover“ emisije u kojima, strogo se pridržavajući one bajkovite linije, svako ružno pače postaje divni labud. Setimo se takođe priče o hrabroj devojci koja uspeva da zver preobrati u princa, u poznatoj bajci Lepotica i zver. Da žabe i ne spominjemo, ovo bi bio moderan eksperiment, za one sa istančanim smislom za humor, koji istovremeno vole Supermana, Batmana, Avengerse ili Captaina Americu. Možda poraziti zlikovce više ne mora da bude kroz nasilje, već druge, ali jednako efektne načine!

BatmanOtvori galeriju
palačinke Štampač palačinki čini budućnost ukusnijom dženifer lorens Poznate zvezde u „punijem‟ izdanju Faberžeovo jaje Novo Faberžeovo biserno jaje Rumunska deca ismevaju male bogataše Kako rumunski tinejdžeri imitiraju bogatu decu na Instagramu ·