Podmlađivanje šaka
PULS GRADA · lepota

Koža na rukama je tanka, lako gubi svežinu i mladalački izgled i na šakama se vide prvi znaci starenja. Kontinuirano izlaganje štetnim atmosferskim uticajima, upotreba deterdženata i sapuna ubrzava proces starenja.

Dugotrajno izlaganje suncu oštećuje kožu i ona postaje tanka, providna, pojavljuju se fleke, krvni sudovi postaju vidljiviji, što ukazuje na potrebu za podmlađivanjem šaka .

Najbolji tretmani za podmlađivanje šaka

Iz dosadašnjeg višedecenijskog iskustva najbolji rezultati u podmlađivanju šaka, kao i eliminaciji hiperpigmentacije (fleka) postižu se kombinacijom filera, mezoterapije i 4D combo laserom.

Hijaluronski fileri služe za nadoknadu volumena usled gubitka potkožne masti i njima se vraća jedrina kože. Mezoterapija pomaže hidrataciji kože i poboljšava cirkulaciju i jačanje vezivnog potkožnog tkiva. 4D combo laser kombinacijom dve talasne dužine dovodi do zatezanja kože i uklanjanja fleka sa šaka.


cover Kako da našminkate oči ove jeseni pagecover Njihovi frizeri su otišli predaleko Eucerin anti-age nega Eucerin: Vreme je za efikasnu anti-age negu! cover Jesenji trendovi za lepe i atraktivne nokte · ·