Policijski automobili
PULS GRADA · auto

Nije potpuno i do kraja razjašnjeno zašto ljudi žele da rade u domaćoj policiji, kada u onima u inostranstvu vrsta vozila koja je svakodnevno u upotrebi prevazilazi naša očekivanja, pre svega svojim luksuzom i kvalitetom.

Šta to tačno znači? Vi ste na primer policajac na zadatku da uhapsite kriminalca, i u automobilu, baš kao u sceni iz kakvog akcionog filma, pokušavate da ga na putu sustignete, ali dok vaš neprijatelj vozi veoma brz audi ili neki sportski automobil, vi ste u klasičnom brendu karakterističnom za domaću policiju.

Šta mislite kakve su vaše šanse?

Ne bismo da vam rušimo snove, ali postoje automobili koji jednostavno nisu stvoreni da budu trkači. Mogu da budu dobri za odlazak na porodični piknik, ali nije zgodno da sa njima pođete u dramatičnu policijsku akciju. U svetu je to odavno poznata praksa i zato ne čudi što u državama kao što su SAD, Italija ili Ujedinjeni Arapski Emirati policijski automobili zaista jesu reprezentativni.

Marke kao što su Volkswagen, Opel, Renault, Škoda, i možda poneki Nissan to bi uglavnom bili automobili koje pod imenom „policijski“ možete da vidite u garažama na domaćem, i takozvanom regionalnom terenu. Australija bi mogla da nam se pridruži u smislu potpunog odsustva svesti o tome da je brzo i dobro vozilo ponekad način da se lakše uhvate kršitelji zakona. Ako ne verujete – pitajte Italijane ili Amerikance, u čijem se arsenalu nalaze različita vozila, što ipak ne znači da su uspeli da suzbiju ili iskorene kriminal…

Lotus Evora S - takođe britansko vozilo za policijske svrheOtvori galeriju
Renault Koleos Novi Renault Koleos: Nova šansa za francuski grb Ova garaža u Tokiju je rudnik Lamborghinija Ova garaža u Tokiju rudnik je neverovatnih Lamborghinija Mercedes-benz jahta Jahta Mercedes-Benz Grandturismo Arrow – morski kabriolet Najbolji automobilski enterijeri Najluksuzniji enterijeri automobila u 2016. · · · ·