kanc
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Za neke, rad od kuće je san snova. A čak i oni koji idu u kancelariju svaki dan povremeno zavide ovima koji rade od kuće, pogotovo kada vide kako lepe mogu biti kućne kancelarije. I ne čudi što ih ima sve više, kada je frilenserski posao sve popularniji.

A Instagram i Pinterest su prepuni prelepih kancelarija u kući koje su zaista to-kancelarije. Ljudi koji rade od kuće definitivno znaju da ne smeju da dozvole da rade iz svake prostorije u stanu pošto će u jednom trenutku stan da počnu da vezuju isključivo za posao. Često je kuhinja to popularno mesto u kom se radi, ali sve više je prisutan trend da se jedan deo stana pretvori u kancelariju. One ne zauzimaju mnogo mesta, savršeno su uklopljenje i sklopljenje, te ih možemo nazvati pop-up kancelarijama. Možda i vi radite od kuće i razmišljate o tome kako da uredite svoj prostor za rad. U našoj galeriji pogledajte kako su drugi to super uradili, možda pronađete inspiraciju.

Kućne kancelarijeOtvori galeriju
kuće Lude kuće širom Evrope japan Mini(malistički) domovi Japanaca dom Ove stvari morate imati u stanu kada se obogatite stan Uređenje stana u 2017. godini · ·