kašika
PULS GRADA · gastro

Uz Goûte kašiku sada se otvara potpuno nov i sofisticiran način uživanja u hrani. Stvara se osećaj kao da ližete prste. Izgleda da je vreme da zaboravimo na kašike, noževe i viljuške i taj ukus metala koji kvari savršene ukuse u našim ustima, kada njima jedemo .

Zahvaljujući tehnologiji, hrana može biti još ukusnija. Sada uz pomoć kašike Goûte možemo osetiti autentičan uskus hrane, kao da jedemo prstima. Recimo, kao da umočite prste u med i tako ga jedete. Kašika koja omogućava da hrana ima uskus kao da se jede prstima proizvod je dugogodišnjeg rada naučnika Charlesa Michela i Andreasa Fabiana. Oni su godinama bili zainteresovani kako da proizvedu pribor pomoću kojeg će hrana imati što autentičniji ukus. Sada su stvorili kašiku koja je idealna za jelo kremastih proizvoda.

I zašto je sada hrana koja se jede ovom kašikom ukusnija nego ona koja se jede običnom kašikom? Upravo zbog toga što je osećaj u ustima sličan onom kao da hranu jedete prstima. Fabian kaže da je uživanje u hrani koja se jede rukama savršeno prirodno. Prema istraživanju, Goûte kašika poboljšava ukus hrane za 40 odsto, u odnosu na onaj koji osećamo kada jedemo običnom kašikom. Više o ovom izumu pogledajte ovde.

Goûte kašikaOtvori galeriju
čokolada Savršena jestiva čoko igračka 15391248_1701924106787682_2855751813009371985_o_cover Quorum Fine Wine & Dine: Idealan gastro izbor u Novom Sadu MK-3_cover Bistronomy asortiman_1 Ispeci pa reci: Poslastičarnica koja će vas ostaviti bez teksta ·