Antimetil
PULS GRADA · zdravlje

Antimetil je savremeni farmaceutski oblik đumbira koji predstavlja jedinstveno, prirodno rešenje za dobrobit vašeg želuca.

Đumbir smanjuje osećaj neprijatnosti koja se javlja kod mučnine i povraćanja. Efikasnost đumbira potvrđena je brojnim kliničkim studijama koje su rađene kod dece i odraslih.

Za sve one koji imaju problem sa varenjem hrane Antimetil može da bude od koristi, jer đumbir pomaže normalnom funkcionisanju probavnog trakta.

Klinička ispitivanja u koja su bila uključene trudnice su pokazala da je Antimetil efikasan i bezbedan za primenu već od prvog meseca trudnoće.

Kada planirate put, računajte i na Antimetil kao sastavni deo vaše putne apoteke, jer on efikasno smanjuje mučninu kod putovanja, kako kod dece (starije od tri godine) tako i kod odraslih.

Zima je vreme gripa 5 pametnih načina da se odbranimo od prehlade i gripa M1_cover Immuno Systems: Multivitamin kapsule cover 5 korisnih saveta za svež dah Hrana na stolu Kako da smanjite porcije, a da ne budete gladni · · · · · · ·