Knjige
KULTURA · film/TV

Nova godina donosi mnogo novih uzbuđenja i inovacija. Tako je i na filmskom i televizijskom planu. Očekuje nas mnogo serija i filmova. A ove godine će biti i mnogo filmova i serija čija priča već živi među koricama knjiga.

Koje su to najiščekivanije ekranizacije koje nas očekuju ove godine?

Serija The Cormoran Strike (J. K. Rowling)
BBC će premijerno krajem godine emitovati seriju zasnovanu na krimi romanu J. K. Rowling. Radujemo se ovome.

Serija The Outlander (Diana Gabaldon)
Ove godine nas očekuje treća sezona popularne serije Outlander. Očekuje se početkom proleća, a mi očekujemo da saznamo šta je bilo sa Jamiejem.

American Gods (Neil Gaiman)
TV adaptacija ovog opsežnog romana se očekuje negde u aprilu. I ovome se radujemo.

A Series of Unfortunate Evens (Lemony Snicket)
Ako ste od onih što više vole knjigu nego ekranizaciju, požurite sa čitanjem jer je prva sezona serije već na raspolaganju za gledanje.

His Dark Materials (Philip Pullman)
Prvi deo trilogije već je ekranizovan, ali knjiga je bolja. Zato se nadamo da će serija koju će BBC uraditi biti mnogo bolja.

The Handmaid’s Tale (Margaret Atwood)
Na TV ekrane će 26. aprila stići prva epizoda serije rađena po ovom romanu. Uloge igraju Elizabeth Moss, Alexis Bledel i Samira Wiley.

Sharp Objects (Gillian Flynn)
Nakon odlične filmske adaptacije Gone Girl sada će još jedan roman istog autora biti ekranizovan. U glavnoj ulozi će se naći Amy Adams.

Automatski nacrt Pogledajte trejler za novi Netflixov film „iBoy“ Film "Lav" u bioskopima Film „Lav“ od četvrtka u bioskopima „Manifesto" sa Cate Blanchett Trejler za „Manifesto“ sa Cate Blanchett serije Oni nisu voleli serije u kojima su igrali ·