cool-business-cards-22_cover
PULS GRADA · dizajn

jedan od najbržih i najefektnijih načina da promovišete svoju karijeru je deljenje vizit karata ljudima s kojima se susrećete u profesionalnom ili privatnom kontekstu. Iako se mnogima čini da su one zastarele u doba sajtova kao što je na primer Linkedin, mnogi i dalje uspevaju da prodaju svoje usluge na ovaj način. U nekim zanimanjima, one su jednostavno deo profesionalnog bontona, i od vas se očekuje da ih uvek imate kod sebe.

Ipak, moramo se suočiti sa činjenicom da većina vizitki koje primimo završi u đubretu. Zašto je to tako? Kao jedan od razloga može se izdvojiti njihov relativno dosadan dizajn koji ničime ne prvlači našu pažnju i vrlo lako biva bačen ili skrajnut u fioku sa drugim manje bitnim dokumentima i predmetima.

Kako i njihove vizit karte ne bi imale istu sudbinu, mnoge kompanije širom sveta su angažovali kreativne dizajnere u nadi da će vizit karte učiniti vizuelno zanimljivijim i produžiti njihov život u posedu potencijalnih mušterija. U našoj galeriji možete videti rezultate njihovog rada.

Kreativne vizit karteOtvori galeriju
cover Kuhinjska pomagala zbog kojih će na vas svi biti ljubomorni Brutalizam u kući: Espresso aparat za fanatične ljubitelje kafe Espresso aparat za fanatične ljubitelje kafe vintagemeerschaumpipeismailozel_cover Stare lule sa erotskim motivima pagecover Kreativni nameštaj od delova starih aviona ·