kroksice
U VAZDUHU · trend

Modna industrija zaista omogućava dizajnerima da oslobode maštu. A na Nedelji mode u Londonu se desilo upravo to, mašta je oslobođena a sa njom i dobar ukus, ili mi više ne znamo šta je u trendu! Nova era u modnoj industriji nastala je onog časa kada je škotski dizajner Christopher Kane predstavio kroksice s krznom.

Nešto najosporavanije, kroksice, konstantno pronalaze svoj način da budu na modnim pistama. Kitili su ih dragim kamenjem i trudili se da ih predstave kao stvar koja nje estetski prihvatljiva, ali Christopher Kane je otišao korak dalje. On je jednostavno stavio krzno na kroksice. Ono što za razliku od svih prethodnih pokušaja ovaj poslednji čini naročitim jeste činjenica da su ovakve kroksice viđene za udarni trend naredne jeseni.

Možete li da zamislite osećaj kad ovo obujete? I priliku u kojoj ih nosite? I nemojte se iznenaditi kada uskoro vidite kroksice sa krznom svuda oko vas, svet je već poludeo za njima. A prethodni model, sa šarama krokodilske kože i cirkonima (videćete ga u galeriji) već je rasprodat.

Trend za jesen 2017.Otvori galeriju
minđuše Nova opsesija u svetu pirsinga moda Muškarci, ovo izlazi iz mode moda Muška moda za proleće/leto 2017. kosa Top boje kose za ovo proleće · · ·