The Other Woman
KULTURA · film/TV

Ladies night uz urnebesnu komediju „Osveta na ženski način“ sa Kameron Dijaz u glavnoj ulozi će se održati u četvrtak, 24. aprila samo u bioskopima Cineplexx Ušče Shopping center, Delta City i Kragujevac Plaza od 20h. Zagarantovano dobar provod za sve dame i njihove pratioce uz sjajnu komediju i poklone! Sve posetioce večeri očekuje poklon magazin Bazar i koktel Campari Americano.

Nakon što je saznala za svog dečka (Nikolaj Koster-Valdou) da je oženjen, glavni ženski lik (Kameron Dijaz) pokušava da svoj poljuljani život sredi i vrati se na „pravi put“. Međutim, kad slučajno upozna njegovu ženu (Lesli Man), uviđa da njih dve imaju mnogo toga zajedničkog. Ubrzo zaklete neprijateljice postaju nerazdvojne i dobre prijateljice. Nakon što otkriju još jednu ljubavnicu (Kejt Apton), tri žene udružuju snage i osmišljavaju zajedničku osvetu.

Don-o-mite „Don-O-Mite“: Blaxploitation parodija na seriju „Mad Men“ Drugačija U bioskopima: „Drugačija“ Virtuelna svest U bioskopima: „Virtuelna svest“ Mali Budo Pogledajte novi trejler za komediju „Mali Budo“ · · ·