lego
PULS GRADA · gastro

Očigledno je da ljudska domišljatost nema kraja. Tako je u filipinskom lancu restorana brze hrane „Brick Burger“ stvoren je hamburger čiji je hleb u obliku lego kockica. Pogađate, nosi ime „Lego burger“. Sigurno je da su se na ovaj način izdvojili od konkurencije, ali šta je sa potrošačima? Da li su i oni zadovoljni?

Svako ko sa poštovanjem neguje dete u sebi, lako će razumeti zašto je ovaj gotovo marketinški trik osvojio toliko novih obožavalaca, dok su stari sa oduševljenjem prihvatili novu vrstu burgera. Lego burger dolazi u nekoliko boja, i nije poznato da li treba da se sklapa. Ako je tako, nadamo se da pored burgera daju i instrukcije, jer u slučaju da ih ne dobijete, iskoristićete novodizajniranu hranu, za stare i dobro znane potrebe! Možda je došlo vreme da kažemo zbogom klasičnom hlebu za burgere, taj kružni oblik kao da je prevaziđen?

Konkurencija je zaista zdrava stvar, pošto se ljudi trude da budu primećeni. A Lego burger je zabavan izum. A opet, tako je jednostavan. Pored toga što je hleb dostupan u nekoliko boja, i oblika lego kockice, sastojci koji su u ovom burgeru su više-manje standardni: paradajz, sir, goveđe meso, sveža zelena salata, luk i kečap. Gastro avanturisti mogu više informacija o ovom burgeru saznati ovde.

Lego burgerOtvori galeriju
kašika Kašika Goûte: Prste da poližeš čokolada Savršena jestiva čoko igračka 15391248_1701924106787682_2855751813009371985_o_cover Quorum Fine Wine & Dine: Idealan gastro izbor u Novom Sadu MK-3_cover Bistronomy · ·