Lemon Berry mart
KULTURA · art

Lemon Berry Studio je mesto za sve one koji žele da slikaju i otkriju kreativnost u sebi kroz zabavu. Paint & Drink događaji i zabave su namenjene svima koji žele da iskuse nešto novo, zabavno, opuštajuće bez obzira na umeće i iskustvo u slikanju.

Nakon odabira teme za slikanje, dana i/ili lokacije na online kalendaru i rezervacije termina, učesnika čeka pripremljeno platno sa nacrtom slike, štafelaj, četkice, boje, kecelje, piće i zabava. Nakon dva do tri sata, vođeni Marininim instrukcijama, svako nosi svoje umetničko delo, nekome za neobičan poklon, ili sebi.

Kroz programe Basic, Special i Corporate klijentima i učesnicima zabava pruža se mogućnost kreativnog tema buildinga, opuštanja, širenje kruga poznanstava, izlazak sa društvom na sasvim nov način, proslave važnih datuma, zbližavanje sa svojom decom i dragim osobama.

performans foto_cover Preporučujemo: „Triptih performans“ u Umetničkom prostoru U10 08 Elda Stankovic - U očima zvijezde nosi, na dlanovima ruže Izložba „U očima zvijezde nosi, na dlanovima ruže“  coverfutrodesign Futro Design vas poziva na izložbu i žurku BotsandBits Bots and Bits: Izložba minijaturnih skulptura · ·