cover
PULS GRADA · moda

Obline uvek mogu biti privlačne, pa i one raskošnije. Pravim donjim vešom naglasićete ono što je lepo, dok će se raskošnije obline upravo koliko treba stisnuti i preoblikovati kako biste mogli zadržati samouverenost. Donji veš serije „Olina“ različitim modelima pobrinuo se za ugodnu udobnost.

Bodyliner u različitim varijantama stisne upravo koliko treba i pobrine se za lepu liniju jer primereno preoblikuje trbuh, leđa i struk. Grudnjak Minimizer optički smanji grudi, a grudnjak Comfort bra i bodi lepo oblikuju liniju i pobrinu se za ugodno nošenje.

Raskošne obline obuhvatite donjim vešom Olina, koji je nadasve primeren pod tesno pripijenom odećom, a većim oblinama daje upravo koliko treba potpore i udobnosti.

BEZGRANIČNA UDOBNOST – Comfort bra Olina

Prilikom izbora grudnjaka koji će je pratiti u različitim svakodnevnim prilikama svaka žena želi potpuno prileganje. Samo tako uživajući u bezgraničnoj udobnosti može se prepustiti životnim radostima. Grudnjak Comfort bra omogućuje optimalno prileganje, daje gladak izgled i prikriva neke nepravilnosti tela.

GRUDNJAK COMFORT BRA ODUŠEVLJAVA
• udobnim materijalom perlastog sjaja,
• penastim korpicama za lep dekolte,
• glatkim korpicama, primerenim pod pripijenom odećom,
• nešto širim naramenicama za udobno nošenje, što je posebno važno kod većih veličina.

A – glatke šire naramenice, odevene u mekano pletivo radi veće udobnosti
B – kraća žica u korpicama sprečava njihovo pritiskanje u pazuh ili grudi, a lepo ih podupre
C – dodatno ušiven penasti umetak radi zatvaranja izreza ispod pazuha
D – širok leđni deo za glatko obuhvatanje i odlično prileganje

Modna raznolikost U modi je raznolikost ključna njujork Kako da se oblačite kao Njujorčanka proleće Modni trendovi za proleće i leto 2017. cover1 Odeća sa zelenom etiketom · · ·