teglas books and cupcakes @ cumic (7)_cover
KULTURA · knjige

Knjižara koja je više od toga: 3 u1 koncept – books & teglas & gifts. Kvalitetni naslovi domaće i strane književnosti, ali i veliki izbor alternativne i žanrovske književnosti; stripovi i popularna izdanja sa temama od umetnosti do ekonomije. Uz redovne akcijske popuste i značajni popusti na aktuelna izdanja svih poznatijih izdavačkih kuća.

Naročit šarm radnji daje šarena i moderna ponuda proizvoda poznatih beogradskih umetnika i dizajnera: grafika, unikatne keramike, notesa, majica, ali i bogat izbor suvenira.

A ako, usred gradske gužve, poželite vitaminsko osveženje i lagani obrok, predstavljamo vam nešto potpuno novo: kompletna Tegla’s ponuda sa pregršt interesantnih svežih salata – a sve spakovano u tegle! U srcu grada i Čumićevog sokačeta, svetlimo drugačiji i drugačije od drugih.

Akcija 4 za 1000 rsd Akcija: 4 za 1.000 u knjižari Bookastore gerfeld06667_cover Najveći kolekcionari knjiga među poznatim ličnostima Bekim-Serjanovic-06crop Bekim Sejranović promoviše novu knjigu u Beogradu harrypottercover Hari Poter: 10 nezaboravnih citata iz knjiga o našem omiljenom čarobnjaku · ·