proleće
PULS GRADA · moda

Nikada nije rano znati šta će biti u trendu. Iako je zima tek zvanično zakucala na naša vrata, modni trendovi za proleće i leto su već tu. Ako volite da budete u toku, u nastavku članka saznajte šta će se to visoko kotirati na modnoj lestvici.

Prva stvar koja se vraća na velika vrata su grudnjaci bez žica i umetaka. Zaboravite na pumpanje grudi i kupite običan grudnjak. Nema više podizanja grudi, prirodno je opet u modi.
Boja koja će dominirati je boja fuksije, tačnije ljubičasto crvena boja, tako da će i 2017. godina biti u znaku Think pink.

Košulje neobičnog kroja će biti potpuni hit. „Seckaće“ se rukavi, biće asimetrične, otkrivaće jedno rame… Igrarije su osnova kada govorimo o modi u 2017. godine.

Zaboravite na visoke pete tokom proleća i leta. Nosiće se one koje ne prelaze 4,75 cm i one muške cipele kakve nose Francuskinje. A i osamdesete se itekako vraćaju sledeće godine. Te, ako ne volite ovu estetiku, žao nam je. Neće vam se svideti mnogo toga. A ako volite, samo prokopajte po ormarima i pronađite jakne u bojama, broševe, suknje čudnih krojeva, sve to će vam trebati. Ako niste sigurni, pitajte mamu, tetku ili stariju sestru, neko sigurno zna šta je to bilo ključno 80-ih.

Takođe, sportski kežual stil će biti aktuelan, kao i mini torbe. A tu su i karneri i nabori na odeći. Ukrašavaće se svaki komad i kombinovati dosta slodobno. Biće to veselo modno proleće i leto 2017. godine.

cover1 Odeća sa zelenom etiketom ng Ovo je najskuplji novogodišnji džemper na svetu cover Style File: Deda Mraz F Stefan Djakovic 4 Socks from Heaven: Čarape za rajski osećaj · ·