film
KULTURA · film/TV

Kao u filmu, Nova godina je vreme za nove početke, nova obećanja, ma taj novi život koj ise toliko dugo čeka. Možda baš novogodišnja noć nije bila prepuna uzbuđenja i nije donela novu ljubav ali godina je tek pred vama.

A možda niste imali ni najbolji doček ni najgori doček u istoriji, možda ćete ga pronaći u nekim od filmova koji selde u članku. A svakako, pogledajte ove filmovi, praznici su, svi traže zabavu. Mada, imajte na umu, nisu svi filmovi koje ćemo predstaviti ovde oni koji se srećno završavaju.
The Apartment
Ovo je romatnična komedija koja se završava na početku Nove godine. I naravno, tu je novi početak, nova ljubav. I strast i nevera i ljubavni trougao.

Ghostbusters II
Kip slobode je akter ove novogodipnje scene i malo je drugačije veče dočeka nego što ste navikli. Ali, svi vole iznenađenja, svakako.

When Harry Met Sally
Šta je romantičnije od ljubavi za Novu godinu? Sally (Meg Ryan) i Harry (Billy Crystal) su u ovom filmskom klasiku potvrdili da ne psotoji takva stvar. Ljubav je najjača.

Sunset Boulevard
Svakako treba odgledati ovaj film, veoma dobro pokazuje kako izgleda kada čovek počne da gubi klikere. A novogodišnja noć nije baš najsrećnija. I nekako je drugačija, otkrijte šta je u pitanju. Tako da ako vam je dosta praznične patetike, ovo je film za vas.

Poseidon
U rimejku filma scena koja je u originalu odlična sada je zaista tužna. Ipak, novogodišnja noć postaje borba na život i smrt. Sigurno niko ne misli o tome da li će od sutra na dijetu.

The Godfather, Part II
Ako ste gledali ovaj film, onda znate da se jedan od ključnih momenata filma dešava na pragu Nove godine. Ako niste gledali, odgledajte, zar vam nije već dosta ljudi koji se iščuđavaju kada im kažete da niste gledali ovaj film?!

saga3 cover Premijera domaće komedije „Saga o tri nevina muškarca“ Automatski nacrt Trejler za film „The Lost City of Z „ will Serija „Will & Grace“ se vraća na TV ekrane! glumci Forbes: Koji glumci su najviše zaradili u 2016. godini ·