Kape za zimu
PULS GRADA · moda

U jeku euforije oko „crnog petka“ verovatno razmišljate o svemu ali nikako o kapi. Sigurno vođeni onim da šubara kvari glavu, vi ste se dali u potragu za savršenim čizmama, ali mi smo za vas pripremili mali presek najboljih trendi zimskih kapa, kačketa i šešira.

Ne verujte previše u poslovice, posebno one koje se tiču mode. Ko zna, šta je bilo moderno pre 500 godina, bolje će vam biti da vidite šta je moderno danas!

Pitate se koja to pravila važe za one koji poštuju modne trendove, pa čak i kada je reč o sitnicama, asesoarima i usputnim stvarima kao što su kape i kačketi.

Za početak, nema mnogo priče, a ni mnogo pravila. Neka svako pronađe nešto što mu odgovara, a to znači da se slaže sa jaknom, kaputićem ili bundom, i dalje se igra po svojoj volji. Za one koji vole duhovite opaske, konačno je došlo vreme da svoje šale nosite najpre na sopstvenoj koži, odnosno kapi. Kaubojske šešire ostavite po strani, tako će biti najbolje, sve dok ne dođu novi letnji sunčani dani, ali zato kožna beretka mora postati vaš omiljeni modni detalj i ukras za glavu.

U svakom slučaju, evo onoga što mi posebno izdvajamo

BurberryOtvori galeriju

cover Kažite zbogom starim i zamenite ih novim trendovima za 2018. pagevictor Evolucija krila Viktorijinih anđela od 1998. do danas cover Četiri odevne kombinacije koje ćete želeti da nosite čitave sezone Reebok - Fashion Week - dan 3 (26 of 64)_cover Luka Raco, Jelena Gavrilović i DJ Prema u poseti „Reebok gradu“ · · · · ·