Najgore pesme u 2015.
KULTURA · muzika

Tokom 2015. godine verovatno ste ove kompozicije čuli makar jednom, i to verovatno sasvim slučajno, a dok ste pokušavali da kao od kuge, pobegnete od ovih melodija koje muče, vokala koji su digitalizovani i harmonija koje se mogu smatrati „opštim mestima“, te nesrećne kompozicije su svirale još neko vreme, sa radija ili iz vaših ušiju. tragično, ali tačno, gluposti se lakše pamte od pametnih stvari! Među mnogobrojnim muzičkim promašajima, mi smo odabrali one koji su nas sasvim porazili kada je u pitanju odnos popularnosti i gluposti u pitanju.

Ako još uvek slušate radio, a pravo je pitanje koja je stanica vaša izabranica, onda ste ove numere sigurno na njima nekada čuli. ko neguje dobar muzički ukus verovatno je odavno odustao od borbe sa kvalitetom i ukusom većine, i u miru i tišini, na sopstvenoj audio opremi sluša šta mu je volja, a za ostale topla preporuka šta da obavezno preskoče, ako već nisu:

7. OMIHula Hoop

Još bi jedino i eventualno čirlidersice mogle da „odlepe“ na ovu pesmu, jer bi im se savršeno uklopila u neku već postojeću koreografiju. Za ostatak sveta koji ne mašta o tome da pravi piruetu u vazduhu ili pleše pred utakmicu nekog tima, ovo je pravi muzički fijasko koji vređa inteligenciju.

6. Nate RuessAhHa

Nate kao da iskašljava ove samoglasnike, ili kao da pokušava da iščisti grlo. Možda će ova pesma biti odlična da se iz nje „iščupa“ sadržaj za neki audio efekat u kakvom džinglu, ali pesma je više nego promašaj!

5. Ariana GrandeFocus

Žao nam je mlade pop zvezde Ariane, ali nije se baš pokazala, jer smo ovakvih hitova imali priliku da se naslušamo, pre dvadesetak godina, pa nam ovo u svakom smislu zvuči kao – već preslušano. Možda je vreme da se „fokusira“ na nešto novo i drugačije.

4. PSYDaddy

Južnokoreanski muzičar koji se proslavio hitom Gangnam Style računao je da će ga i ova pesma učiniti i slavnim i bogatim. Kako danas svako drugo domaćinstvo zna šta je kari, PSY-jev stih: „ja ću biti tvoj kari, a ti moj pirinač“ može se razumeti samo kao preporuka za neki azijski restoran, pa ko voli, nek’ izvoli!

3. 5 Seconds of SummerHej Everybody

Australijski kvartet koji bi želeo da je velik kao Duran Duran, ali i moderan i popularan kao One Direction. Sve u svemu, ova pesma je možda zbog spota, popularnija nego što bi bila, da je samo onoga što se čuje, a što je u pravoj muzici jedino i važno!

2. Charlie PuthMarvin Gaye ft. Meghan Trainor

Toliko slatko da će vas zaboleti zubi, pa ćete morati pravac zubaru da vam sredi sve te karijese, a ova svilena bombona mogla bi da vam izbije i poneku plombu. Tugaljivi vokal, kao sa kakvog školskog takmičenja, možda će dvanaestogodišnjakinji pomeriti pamet, ali mi smo rešili da ostanemo srca kamena…

1. CeeLo GreenRobin Williams

Na prvi pogled reći ćete zanimljiv koncept da jedan autor svoju pesmu nazove po drugom popularnom pop pevaču, ali kad shvatite o čemu se radi u stihovima, i kako bi trebalo da zamislimo sirotog Robbina kako se bori sa porivom samoubistva, sve mu onda ovo dođe kao kakav zdravstveni karton, i to sa šifrom!

Najbolje pesme u 2015. Top 10: Najbolje pesme u 2015. Kontrola Bend Lollobrigida ima novi singl – pogledajte spot za pesmu “Kontrola” YU Grupa proslaviće 45 godina čistog rokenrola koncertom 17. decembra u beogradskoj Hali sportova YU Grupa slavi 45 godina od osnivanja u Hali sportova Hladno pivo Koncert Hladnog Piva u Beogradu · · · ·