rad
U VAZDUHU · urban flash

Svakog se dana većina nas žali na stres koji proživljava zbog posla. Oseća onu mučninu u želucu kada vidi mejl ili kada zazvoni telefon, ili kada uđe mušterija koja je neprijatna prema vama… I jedva čekate vikend, zar ne? Takav je život u svetu koji poznajemo.

Naravno, ova pravila važe kada radite u kancelariji ili prodavnici. I čini se, svaki posao je takav, nije kao da će se smanjiti nivo stresa novim poslom. Nije baš tako. Ako imate uslova da radite na tome da promenite nešto, promena može biti bolja. A sam kraj godine ljude čini anksioznijim i nezadovoljnijim nego što jesu, i to tako traje neko vreme, pogotovo se „sve skupi“ posle praznika. Tada ništa ne valja i čovek oseća nekakvu prazninu.

Ako razmišljate o tome da je vaš posao užasan, a ne radite ništa po pitanju promene istog, možete na stvar pogledati i sa druge strane. Pogledajte gore poslove, najopsanije i najprljavije, recimo. Nemojte se upoređivati sa onima kojima je bolje, već sa onima kojima je gore. Odmah vaša pozicija, ali i vaše muke neće biti tako strašne. Pogledajte u galeriji koji su to zaista užasni poslovi.

Centralna AzijaOtvori galeriju
sneško Vreme je za Sneška Belića zvezde Zvezde pokazuju svoje pravo lice čudovište A u dubinama mora žive zaista čudne ribe nova godina Njima je poseta Deda Mrazu bila noćna mora ·