pagecover
PULS GRADA · lepota

Zadržavanje mladalačkog izgleda je želja koja se većini nas neće ostvariti. Ipak, postoje neke žene na svetu koje imaju sreću da ih je majka priroda obdarila genima zbog kojih u srednjim i poznim godinama izgledaju bar 20 godina mlađe. Naravno, nije sve u genetici, ima nešto i u načinu života. Većina njih je duboko posvećena zdravoj ishrani i fitnesu.

Ovaj fenomen je najviše primetan u zemljama Dalekog istoka, pa tako u Japanu za žene starije od 35 godina koje izgledaju kao da su u dvadesetim se kaže da poseduju „veštičiju lepotu“.

Predstavljamo vam 5 dama koje se mogu pohvaliti izrazito mladalačkim izgledom.

1. Liu Jelin

Ovu gospođu staru 50 godina često mešaju sa devojkama i drugaricama njenog sina. Kada nije na poslu u biblioteci, Liu Jelin je uglavnom u teretani ili na plivanju, što donekle i objašnjava njenu neverovatnu figuru.

2. Žaklina

Titula najprivlačnije bake na svetu definitivno pripada ovoj dami iz Srbije, koja je ove godine napunila 47 godina. Osim što vodi računa o svom telu, Žaklina ume i da se lepo obuče, kao što se da primetiti na njenom Instagram profilu.

3. Masako Mizutani

LOVE💖

A post shared by Masako Mizutani (@masako_mizutani) on

Masako Mizutani je bivša japanska manekenka koju su njeni sunarodnici proglasili „damom večne lepote“. Danas, najveći deo svog vremena provodi u odgajanju dece i pisanju tekstova za svoj blog. Sa svojih 49 godina, ona izgleda bar duplo mlađe.

4. Ernestin Šepard

Ova Amerikanka je najstarija bodibilderka na svetu. Ona ima 81 godinu, a zanimljivo je da je sa treniranjem počela tek posle pedesetog rođendana. Možemo svi samo da se divimo njenoj odlučnosti.

5. Lure Hsu

今日唇色👄戀愛粉櫻🌸#奢華寶貝 #bebeposhe #炫色琉璃光感唇蜜

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on

Lure Hsu je pre nekog vremena postala internet senzacija kada je otkriveno da ima 42 godine, iako na svim fotografijama izgleda kao tinejdžerka. Ljudi su tek bili u neverici kada su videli njenu zajedničku sliku sa šezdesettrogodišnjom majkom i tridesetšestogodišnjom sestrom Šeron.

1-34_cover Svetleće trepavice: Da li će ovo postati novi trend? shutterstock_433273975_cover Mukopolisaharidaza: Enzim koji razbija celulit Ladival Ladival: Medicinski preparati za sunčanje i najosetljivije kože cover324 Idealne frizure za letnje dane · · ·