hbz-models-vs-runway-index1-1509126692
PULS GRADA · moda

Znate ih po čuvenim revijama, modnim editorijalima iz magazina koji krase vaše zidove i panoe, uvek originalnom stilu na koji se ugledaju žene širom svete, a da li ste se ikada zapitali kako su vaše omiljene manekenke izgledale kada su prvi put hodale na modnoj pisti?

Odlučili smo da vratimo malo film unuzad, i pokažemo vam fotografije sa prvih revija nekih od najpoznatijih modela svih vremena, od ere ’60-ih i neizbežne Twiggy, supermodela s početka ’90-ih, zlatnog doba Viktorijinih anđela s kraja ’90-ih i početka 2000-ih, pa sve do danas kada svetom mode vladaju sestre Hadid.

Kao što možete da vidite u našoj galeriji, lepota i harizma ovih dama je bila primetna od prvog trenutka kada su obukle nove kreacije najboljih svetskih dizajnera i prošetale se modnom pistom.

Twiggy, 1967Otvori galeriju
Hello Kitty ASOS x Hello Kitty kolekcija: Slatka maca se uozbiljila Baz Lurhmann Erdem x H&M: Pogledajte kratki film “The Secret Life of Flowers” koji je režirao Buz Luhrmann cover FUCKING LION: Nakit kao sofisticirano oružje hbz-thibaut-index-1508350546 Da li su „džins tange“ znak da je svet konačno otišao dođavola? · · ·