ju
U VAZDUHU · urban flash

Zgodno i matematika ne idu u istu rečenicu, zar ne? Više zadaje glavobolje i muči i nikako da shvatimo smisao svega što smo učili. Ali ima i nečeg lepog u matematici. To je Pietro Boselli, nastavnik matematike koji živi u Londonu.

Pietro Boselli je najzgodniji nastavnik matematike na svetu. Pre nego što je počeo da radi u školi imao je drugu karijeru- bio je model.

Otkrio ga je Giorgio Armani ali Pietro se odlučio za matematiku. Iako je mogao da ima uspešnu karijeru modela, njemu je predavanje i druženje sa učenicima i naukom draže.

Iako je završio karijeru modela Pietro redovno trenira i to se zaista vidi na njemu. Prezgodan je. Svaka čast, profesore.

Da smo mi imali profesora matematike kao što je Pietro Boselli moguće je da bismo više pažnje obraćali na časovima. Sad, da li na sadržaj lekcije ili onog ko priča, nije bitno, ali na času bi se čuo samo uzdah ljubomore ili divljenja učenika.

strip U kakvom to svetu živimo? pamet To koga mrzite zavisi od toga koliko ste inteligentni crtanje Očekivanja i realnost kurseva crtanja tp Japanski „toalet“ papir za pametne telefone ·