Lucia Pittalis Make up (foto: http://dontpaniconline.com)
U VAZDUHU · urban flash

Šminkerka i slikarka poreklom iz Italije, Lucia Pittalis, ima sposobnost da transformiše svoje lice, u skoro pa bilo čije. Da, ona može da liči na bilo koga na svetu. Za nju smo saznali preko „Design You Trust“ i zaljubili se u njene vizuelne ode nekim od najvećih i najznačajnijih javnih ličnosti svih vremena.

Njene transmormacije su uglavnom vezane za ikone pop kulutre ali nisu vezane samo za žene. Ona sjajno transformiše svoje lice tako da postaje Iggy Pop, Jack Sparrow, Lurch i mnogi drugi. Lucia Pittalis je toliko umešna kada se šminka, da potpuno „skine“ i prekopira svaki prepoznatljiv i karakterističan detalj koji neka poznata ličnost ima. Jagodice Meryl Streep, uspešno je skinula, luda frizura Franka Zappa, i to je uspešno skinula. Otkrijte više o njenim radovima uz pomoć fotografija koje slede i zapratite njen Instagram nalog ukoliko ste u potrazi za još odličnih transformacija.

#frankzappa #makeuptransformations #makeup

A post shared by Lucia Pittalis MakeArt (@lucia_pittalis) on

#makeup #makeuptranformations #transformations #bettedavis

A post shared by Lucia Pittalis MakeArt (@lucia_pittalis) on

Gospođe iz Toleda na moru Imaju li naše želje i snovi rok trajanja? venčanice Venčanice širom sveta mladeži Šta vaši mladeži otkrivaju o vama spavanje Evo zašto odjednom nismo umorni čim legnemo u krevet · · ·