saksija
U VAZDUHU · tech/web

Da li biste i vi voleli da imate sobu prepunu cveća, ali se plašite jedne stvari-zaboravićete da ga zalivate? Ili mislite da nećete imati kome da ostavite ključ od stana kada odete negde, a nema dovoljno pouzdane osobe koja bi se brinula o vašim biljkama?

Baš iz tih razloga sada postoji pametna saksija Parrot Pot. Zahvaljujući ovakvom pronalasku sada možete da odete na odmor i ne brinete o cveću. A dobre komšije i prijatelji neće morati svaki čas da trčkaraju do vašeg stana, kako bi ispunili dato obećanje!

Ova pametna saksija ima rezervoar za vodu i senzor koji meri temperaturu, svetlo, vlažnost zemljišta, i tako vodi računa o biljkama, ako i kada vi niste tu ili zaboravite. Na osnovu svih tih informacija, pametna saksija proceni kada je potrebno zalivati biljku i koliko vode joj je potrebno. Voda iz rezervoara je dovoljna za mesec dana. Znamo šta mislite, sve je to super, ali ja ću zaboraviti da napunim rezervoar!

Naravno, mislili su tvorci ove saksije na sve, pa postoji i aplikacija koja vas ljubazno podseti da je vreme da se napuni rezervoar. Takođe, aplikacija omogućava i praćenje svih parametara. Pošto je jasno da nije reč o običnoj saksiji, Parrot Pot saksija za sada košta 140 evra, a više o ovom genijalnom izumu pogledajte ovde.

Parrot Pot Otvori galeriju
Samsung Roadshow track Samsung karavan u Beogradu i Novom Sadu Ram Raspust počinje na trećem po redu „Mts Balkan Tube Festu“ beverage-1838933_960_720_cover 5 aplikacija za svakog modernog muškarca Dozivi Teslu VR izložba „Doživi Teslu“ otvara Expo 2017 u Astani · · · ·