immmage012
KULTURA · film/TV

„Kong: Ostrvo lobanja“, reditelja Džordana Voga Robertsa novi je filmski spektakl studija „Warner Bros Pictures“ i „Legendary Pictures“ koji uskoro stiže u naše bioskope. Radnja filma smeštena je u 70-tim godinama, i u njemu pratimo šaroliku ekipu istraživača koju je okupila avantura na nepoznatom, neistraženom ostrvu u Tihom okeanu. Usred ostrva, otkrivaju najvećeg Konga do sada, visokog kolosalnih 30 metara. Ovo je u svakom smislu najveća verzija King Konga koju je filmski svet do sada imao prilike da vidi.

U glavnim ulogama su Tom Hidlston, Semjuel L. Džekson, dobitnica nagrade Oskar Bri Larson, Džon Godman, Džon Rajli i drugi.

Film je sniman na tri kontinenta preko šest meseci, počevši od mesta Oahu na Havajima – gde je snimanje započelo 2015. godine – zatim na australijskom Gold Coastu, i na kraju u Vijetnamu, na više lokacija, od kojih neke nikada nisu bile viđene na filmu.

Film će se u distribuciji Blitza prikazivati u najprestižnijim formatima: 4DX i RealD 3D, a pretpremijerno prikazivanje kreće već od 8. marta u bioskopima Cineplexx i CineStar. Svoju ulaznicu možete kupiti već danas na blagajnama vaših bioskopa, putem aplikacija ili on-line na stranicama bioskopa.

"Na mlečnom putu" Filmska kritika: „Na mlečnom putu“ mancester_20170119_175037 Ekskluzivno na 45. FEST-u: Filmovi koje nećete imati prilike da pogledate kasnije Da je David Lynch režiser filma „La La Land" Da je David Lynch režiser filma „La La Land“ "Split" James McAvoy Filmska kritika: „Podeljen“ · · ·