albumi
KULTURA · muzika

Ako ste se ikada pitali šta je šira slika čuvenih fotografija sa poznatih omota albuma, onda je ovo pravo vreme da saznate. Ova serija fotografija se zove „Album Covers–The Bigger Picture“ i iza nje stoji dizajn studio „Aptitude“. Inspirisani albumima kao što su poznati albumi Nirvane, Fatboy Slim, i Michaela Jacksona, napravili su svoju verziju omota istih albuma.

Šta se to dešava izvan kraja omota? Kada pogledate radove u našoj galeriji videćete da se na način na koji su to ljudi iz Aptitude studija uradili potpuno menja smisao mnogih legendarnih radova. Maštovita kolekcija radova zaista pravi preokret u načinu posmatranja omota albuma. Prilično crnohumorno ali i zabavno, kreativno i nudi rešenje za sve one koji su uvek zamišljali šta li je još bilo na fotografiji koja je odabrana za naslovnu. Barem nudi jedno rešenje.

Šira slika poznatih omota albumaOtvori galeriju
vs_kt2015_fotoMiroMajcen-1 Vlatko Stefanovski sa vojnim orkestrom u Sava centru E-play Nebojsa Babic E-play otvara „Kontakt“ konferenciju u Elektropioniru dj Najbolji DJ-evi (EDM muzike) u Evropi coversupernat Program Supernatural festivala · ·