kraljice
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Kada se u istu rečenicu stave kraljevska porodica i moda, odmah vam kroz glavu prođe Kate Middleton, žena koja zaista ima stila. Čini se da ona mora da vodi računa o tome kako se oblači s obzirom na to koliko je često meta paparaca ali i koliko često mora da se pojavljuje na raznim skupovima i javnim događajima.

Nekako je i očekivano da pripadnici kraljevskih porodica budu sjajno obučeni. Verovatno odatle potiče izraz „kraljevski stil“ za onoga ko ume da izabere odeću i nosi je sa stilom. Kate Middleton je trenutno verovatno najpoznatija pripadnica kraljevske porodice pa je njen stil u prvom planu, ali postoje još „skrajnutih“ vojvotkinja i princeza širom sveta koje takođe imaju besprekoran stil. To što nisu u prvom planu ne znači da ne umeju da se obuku. Prođite sa nama kroz kraljevsku galeriju da vidite koje su to sjajno obučene žene istovremeno i pripadnice kraljevskih porodica.

Princeza Victoria, princeza ŠvedskeOtvori galeriju
žene Šta sve žene moraju da slušaju o svom izgledu? ljubav Šta kažu žene, koja mesta su najbolja za prvi dejt? Ljudi Sa čim se to žene susreću skoro svakog dana francuskinje Tri odevna komada na koja se svaka Francuskinja oslanja · ·